divendres, 2 d’octubre del 2020

TALLERS ANEM x+ MATES 2020-2021

Benvolguts/des

 Tot i la complicada situació actual, des de LLEIMAT us volem tornar a oferir, un curs més, els tallers d’Anem x + Mates a Lleida. Aquests tallers estan adreçats a l’alumnat de 4t de l’ESO, amb una certa destresa i gust per les matemàtiques. 

Els tallers són impartits per professorat de matemàtiques de secundària i d’universitat.

 En cada sessió s’oferirà a l’alumnat aprofundir en aspectes de les matemàtiques complementaris als del currículum oficial. Per exemple, temes d’història, relacions entre literatura i matemàtiques, jocs d’estratègia, criptografia, geometria dinàmica,… 

 Es tracta d’una de les activitats que oferim les diferents associacions que formen la FEEMCAT, i en el web oficial del projecte, es poden veure alguns dels materials que s'utilitzen. 

 Aquest any tenim dues novetats pel que fa al desenvolupament dels tallers, la primera és que es faran els dissabtes al matí i la segona, forçada per la situació actual, és que els farem telemàticament mentre no tinguem les garanties necessàries per fer-los de manera presencial. Si podem,  farem alguna de les sessions presencials però despendrem sempre de les indicacions oficials. 

Els primers tallers seran telemàticament en dissabte al matí a les 10.30 i us anirem informant de les dates al llarg del curs. La primera sessió està prevista com una única sessió de les diferents seus del programa. Serà el dia 24 d'octubre a les 10.30. La resta de tallers previstos inicialment són:

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

3 comentaris: