Qui som?


LLEIMAT és l'Associació de Professorat de Matemàtiques de LLEIDA i les seves comarques. És una associació sense finalitats lucratives de mestres i professors/es de tots els nivells dins de l’ensenyament.

L’ Associació d’Ensenyants de Matemàtiques de les comarques de Lleida es va constituir formalment l’any 2006 per tal d'afavorir l’ensenyament, l’aprenentatge i l’estudi de les Matemàtiques així com estimular, entre les persones i les institucions implicades, l’estudi i la reflexió dels diferents problemes relacionats amb l’ensenyament i l’aprenentatge de les matemàtiques.


LLEIMAT és membre de la FEEMCAT (Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya), i col·labora amb ella per tal d'ampliar el seu àmbit d'actuació. A més, a través de la FEEMCAT, la nostra associació també és membre de la FESPM (Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas) i gaudeix dels avantatges d'un acord de reciprocitat amb la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques)

L’associació organitza diverses activitats al llarg de l’any: Jornada Didàctica Matemàtica (al mes de febrer), Fem Matemàtiques), els tallers de l'Anem x + Matemàtiques,i col·labora amb altres activitats promogudes per la FEEMCAT i/o la SCM com són els la Copa Cangur, Bojos per les Mates.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada